sâmbătă, 17 noiembrie 2018


COMUNICAT

In data de 7 noiembrie 2018 a avut loc adunarea generala a Asociatiei ROMIL Filiala Craiova, adunare la care au participat si membri Consiliului Director.
S-au discutat probleme de interes major pentru bunul mers al activitatilor filialei, fiind aprobat si calendarul viitoarelor actiuni.  Deasemenea s-a aprobat afilierea la FEDERATIA MILITARILOR DIN ROMANIA dupa ce se vor discuta si aproba modificarile necesare in Statutul Federatiei pentru armonizarea prevederilor acestuia cu ale statutului Asociatiei ROMIL, asociatie care reuneste membri din toate structurile SISTEMULUI DE APARARE, ORDINE PUBLICA SI SIGURANTA NATIONALA.
In cadrul sedintei Consiliului Director al asociatiei, desfasurata imediat dupa adunarea generala a filialei, s-au analizat actiunile intreprinse pana in prezent de catre membri consiliului si s-a hotarat continuarea eforturilor pentru intarirea FORUMULUI structurilor asociative, precum si desfasurarea unor actiuni independente pentru reluarea dialogului cu toti factorii implicati in eleborarea si punerea in practica a celor doua OUG57 si 59, ordonante care isi produc efectele in domeniul pensiilor militare. Concomitent cu dialogul, Asociatia ROMIL va pregati  mobilizarea  membrilor sai si ai  structurilor componente ale FORUMULUI in vederea  desfasurarii unor actiuni de protest menite a atrage atentia societatii civile, interne si internationale, asupra abuzurilor savarsite impotriva militarilor.
Totodata s-au stabilit masuri organizatorice, interne, pentru  implicarea membrilor consiliului dar si cei ai conducerilor filialelor Asociatiei ROMIL, in atragerea de noi membri si de infiintare de noi filiale in toate structurile sistemului de aparare, ordine publica si siguranta nationala, in pregatirea, organizarea si desfasurarea tuturor actiunilor asociatiei.
Membri Asociatiei ROMIL vor participa la festivitatile generate de SARBATORIREA A 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE, FIIND ALATURI DE POPOR LA ACEASTA SARBATOARE. Trebuie sa demonstram ca noi, MILITARII, numai uniti vom putea indeplini obiectivele propuse, vom putea demonstra ca am fost, suntem si vom fi ai POPORULUI.
CONSILIUL DIRECTOR AL ASOCIATIEI ROMIL