marți, 15 martie 2016

PRECIZARI

RASPUNS LA .....NEINCREDERE
          Un grup de militari (activi si in rezerva) din structuri ale sigurantei nationale (Coarna, Petrescu, Andrei, Schiopu, Balaceanu, ) incearca din 2015, solutionarea unei probleme deosebite...LEGEA 223/ 2015.
Nu doresc sa intru in amanunte dar, eforturile au fost indreptate pentru intrarea in normalitate nu in desconsiderare.
S-a considerat, permanent, ca recunoasterea drepturilor constituie un element fundamental pentru o democratie reala.
In momentul in care, datorita unor prevederi legale se interpreteaza, gresit, anumite drepturi cred ca este NORMAL, ca noi sa fim realisti si corecti.
Nu cred ca este normal sa ceri o pensie de 150-200% din solda bazandu-te numai pe faptul ca ......ESTE DREPTUL MEU !!!!!! FARA SA JUSTIFICI ACEST DREPT.
Consider ca o dezbatere, realista si corecta, asupra acestui fenomen va solutiona problema majoritatii militarilor din spectrul sigurantei nationale.
Minciunile si manipularea privind ....furtul a cel putin 40% din drepturi de catre Guvern.....SUNT MANIPULARI DE JOASA SPETA, FACUTE DE OAMENI ......IN CRIZA.
Sunt convins de faptul ca pozitia celor care au inaintat amendamentele la OUG 57/2015, este cea normala, realista si...realizabila.
Mai se pune problema credibilitatii acestei pozitii.
   TOTI CEI CARE AU PROPUS SI SUSTINUT ACESTE AMENDAMENTE SUNT CEI CARE NU BENEFICIAZA DE DREPTURI SAU LIBERTATI SUPLIMENTARE CI DORESC SA SE INTRE IN STARE DE NORMALITATE.
          Ca presedinte al Asociatiei ROMIL Filiala Bucuresti am incercat, BAZANDU-MA pe opiniile, propunerile si actiunile colegilor mei, sa actionez, alaturi de oameni deosebiti din SNPPC, pentru solutionarea problemelor asociatiei si NU NUMAI.
   PERSONAL, consider ca MEMBRI ASOCIATIEI ROMIL FILIALEI BUCURESTI, AU ACTIONAT SI ACTIONEAZA PENTRU REALIZAREA OBIECTIVELOR COMUNE.
         CONSIDER CA NEINTELEGERA, CORECTA, A ATITUDINII NOASTRE FATA DE APLICAREA LEGII DE CATRE UNII MEMBRI AI ASOCIATIEI ROMIL, IN SPECIAL AI FILIALEI CRAIOVA, ESTE NORMALA DATORITA LIPSEI DE INFORMATII SI NEPREGATIRII IN DOMENIUL RESPECTIV.
     CRED CA ESTE NORMAL CA, AVAND ACELEASI OBIECTIVE, SA ANALIZAM, CU CELERITATE SITUATIA NOASTRA.
     SUNTEM SINGURII CARE CRED CA SISTEMUL SECURITATII NATIONALE NU ESTE FORMAT NUMAI DIN MILITARI AI APARARII.
       SISTEMUL ESTE UNITAR SI UNIC...TOTI NE APARAM TARA.
      CRED CA NU VOM CADEA IN CAPCANA IMPOSTORILOR SI PE ACEASTA DIRECTIE CRED CA, MULTI DIN COLEGII NOSTRI VOR PREZENTA SITUATIA DE FAPT A EVOLUTIEI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR, ALE ADEVARATILOR MILITARI.
     DACA M.Ap.N. INVITA LA DISCUTII( vezi 7 februarie a.c.) PE TEME DEOSEBIT DE IMPORTANTE PENTRU EVOLUTIA MILITARILOR, PE REPREZENTANTUL UNEI STRUCTURI.... ASAZISE SINDICALE..... care lupta.... consecvent..... pentru distrugerea sistemului pensiilor militare,.........SE CONFIRMA SPRIJINUL SERVICIILOR, IN SPECIAL SRI, PENTRU STRUCTURI CE POT CREA HAOS IN MOMENTE STABILITE.
     Daca UNII domni din SRI (prin subordonati) au argumente( reale nu fabricate) si ne pot acuza de calomnie, sa-si prerzinte argumentele.
      DAR...ATUNCI CAND ...COBORI DIN AVIONUL CAR II ADUCE PE...PRESUPUSII...OSTATICI...CU O GEANTA PLINA DE......SI AJUNGI IN CATEVA LUNI,...ETC...SEF ...DEPLIN LA SRI (VEZI CE AI PREZENTAT IN COMISIA SRI )........PARCA APAR .....SUSPICIUNI.....
     ASA CA ...NU AR FI BINE SA ITI AFIRMI ACORDUL FATA DE PROPUNERILE DE INTRARE IN NORMALITATE?.
   BA DA !!! numai ca respectivul reprezentant( ca sa nu spunem ...EMINENTA CENUSIE...) SE OPUNE..ACTUALIZARII...ADICA ...NUMAI EU SUNT... VOI NU ATI FACUT NIMIC....
     Mi-as dori ca toti fostii mei colegi sa ma acuze ca nu actionez pentru drepturile noastre dar, daca isi vor permite sa afirme ca am actionat impotriva lor si a castigarii drepturilor NOASTRE – voit si cu scop – LE RECOMAND SA SE FEREASCA DE MINE.
      RESPECTUL SE CASTIGA NU SE CERSESTE.

   Presedintele Asociatiei ROMIL Filiala Bucuresti

                         Col.r.Tudor Marian