miercuri, 29 noiembrie 2017

Mesajul

    Asociației ROMIL cu prilejul

             Zilei de 1 Decembrie - Ziua Națională a României



                     1 Decembrie, Ziua Națională a României, zi în care, în anul 1918 s-a desăvârșit unirea tuturor provinciilor românești într-un stat național unitar și independent.
             Marea Unire reprezintă actul de naștere al României de azi. 
                 La 1 Decembrie 1918 românii au dovedit că sunt urmașii getodacilor, cei care au demonstrat legătura între pământ, suflet și cer cu acești oameni minunați -  ROMÂNII, cei care , prin luptă și jertfă și-au făurit un destin invidiat de toți dușmanii lor.
                  Ziua Națională a României  se constituie în ziua unirii, sub tricolor, a tuturor celor care simt ce înseamnă jertfa înaintașilor noștri și are menirea de a ne reuni sub tricolor pe toți cei care iubesc cu adevărat această minunată țară în care ne-am născut .
               Nu avem voie să uităm jertfa înaintașilor dar, avem voie să ne exprimăm încrederea în forța POPORULUI ROMÂN de a depăși greutățile generate și impuse de forțe potrivnice ROMÂNIEI.
                Ziua Națională a României  ne oferă posibilitatea de a adresa tuturor militarilor ROMÂNIEI, fie că sunt veterani, în retragere, rezervă sau activitate, cele mai sincere urări de sănătate, putere sufletească, liniște sufletească alături de cei dragi, dar și forța pentru păstrarea demnității și indeplinirea scopurilor propuse.

LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

CONSILIUL DIRECTOR al ASOCIAȚIEI  ROMIL