vineri, 10 noiembrie 2017

INFORMARE

SEDINTA GRUPULUI DE LUCRU AL
FORUMULUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR IN REZERVA

Pe 09.11.2017 s-a desfasurat sedinta informativa a Grupului de lucru, sedinta in care presedintele in exercitiu al FORUMULUI a prezentat probleme legate de actiunile membrilor acestuia.

S-au primit doua raspunsuri, de la Administratia prezidentiala, pe problemele solicitate cu ocazia desfasurarii MARSULUI TACERII, raspunsuri care demonstreaza neimplicarea Presedintelui in solutionarea problemelor pensionarilor militari si nu numai .

In perioada urmatoare, functie de programul ministrului apararii, o delegatie a FORUMULUI va fi primita de acesta. Membrii delegatiei vor prezenta principalele preocupari ale pensionarilor militari si vor solicita lamuriri privind actiunile ministerului apararii pentru solutionarea problemelor cu care se confrunta acestia.

Functie de modalitatile de solutionare a problemelor solicitate dar si de pozitia de neinteles a Presedintelui am solicitat convocarea FORUMULUI cu invitarea acestuia la sedinta.

Dl.gl Gropan a solicitat opinia membrilor FORUMULUI privind declansarea actiunilor in instanta privind neconstitutionalitatea ordonantelor 57 si 59.

Vom informa operativ membri ROMIL si nunumai, cu privire la actiunile viitoare al FORUMULUI si, in acest sens solicitam opinii pe aceasta linie.

Presedintele Asociatiei ”ROMIL”
         Col.r Marian Tudor