vineri, 20 octombrie 2017


 Federatiei Militarilor din Romania



SCRISOARE DESCHISA

     Doamnei Lia – Olguta VASILESCU - Ministrul muncii si justitiei sociale
       Doamnelor/Domnilor directori ai posturilor de televiziune
       Stimata doamna ministru,
De cand ati ocupat scaunul de ministru al muncii si justitiei sociale ati monopolizat toate ecranele televizoarelor. Prestatiile dumneavoastra au fost despre toate si despre nimic, creindu-mi insatisfactia de a nu intelege cum un demnitar al statului, uitandu-se fix in camera de filmat, poate emite atatea neadevaruri (nu am gasit al cuvant care sa inlocuiasca MINICIUNA), manipuland si dezinformand cu nonsalanta, contrazicandu-se atat de mult, chiar in timpul aceleasi fraze, cu singurul scop, nemarturisit, de a dezbina societatea Romaneasca, de a contrapune categoriile socioprofesionale si grupurile sociale unele impotriva celorlalte. Daca sunteti de bunacredinta si doriti intr-adevar binele ROMANILOR, va invit la o dezbatere televizata in care, cu documente pe masa sa demonstram, amandoi, cine are dreptate.
Stimata doamna/Stimate domnule director al postului de televiziune,
  Va lansez aceasta provocare si domniilor voastre, manageri ai posturilor de televiziune care doresc, ca formatori de opinie, cultivarea adevarului si nu urmareasc numai ratingul. Sunteti chiar obligati moral, dar si legal sa asigurati astfel, un DREPT LA REPLICA ce va fost cerut de mai multe ori pana acum si pe care nu l-ati onorat pana in prezent.
Nu dorim un circ mediatic cu invitati de decor sau ,,analisti de ocazie”. Dorim o disputa civilizata intre doi reprezentanti – unul al politicului la putere si altul al unei parti a societatii civile a carei demnitate a fost si este permanent calcata in picioare.
Astept cu nerabdare raspunsul de acceptare a provocarii

              General de brigada in retragere
                          Nicolae Gropan
  Presedinte al Federatiei Militarilor din Romania

               <nicolae.gropan@yahoo.com>