joi, 31 august 2017

COMUNICATUL nr. 4/FSAM/30.08.20172017
al
Federatia Militarilor din Romania

Federatia Militarilor din Romania asigurand conducerea Forumului Structurilor Asociative ale Militarilor din Sistemul de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala convoaca membrii forumului in sedinta de lucru in una din zilele cuprinse intre 5-8 septembrie, intre orele 10.00 – 14.00 la Senatul Romaniei cu urmatoarea ordine de zi:
1. Pozitia forumului fata de OUG nr.59/2017
2. Pozitia forumului fata de tergiversarea aprobarii sau respingerii OUG nr.57/2015
3. Pozitia forumului fata de Legea salarizarii unitare
4. Aprobarea memorandumului cu pozitia participantilor fata de subiectele supuse discutiei, memorandum ce va fi inaintat tuturor factorilor decidenti in domeniu.
La lucrarile forumului vor fi invitati reprezentantii tuturor structurilor cu drept de decizie si legiferare in domeniul militar
Lansam apelul tuturor structurilor asociative,membre ale forumului sau nu, organelor conducatoare ale acestora, SA LASAM DE O PARTE ORGOLIILE, INTERESELE PERSONALE SAU DE GRUP SI SA NE UNIM IN SCOPUL RECUNOASTERII CATEGORIEI NOASTRE SOCIPROFESIONALE asa cum se intampla in lumea civilizata.
TOTI CEI CE DORESC SA PARTICIPE , DIN AFARA FORUMULUI,SUNT BINE VENITI CU CONDITIA COMUNICARII OPERATIVE A DATELOR.
Intrega noastra activitate porneste de la prevederea constitutionala prevazuta in
Art. 118
Forţele armate
(1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale. În condiţiile legii şi ale tratatelor internaţionale la care România este parte, armata contribuie la apărarea colectivă în sistemele de alianţă militară şi participă la acţiuni privind menţinerea sau restabilirea păcii.

Eventuale propuneri pentru desfasurarea lucrarile forumului pot fi trimise oricand, pana la 4 septembrie, urmand a fi informati operativ despre eventuale schimbari.
Datele se transmit prin SMS la telefon 0744.649.707 sau e-mail nicolae.gropan@yahoo.com
Cu aleasa consideratie,
Presedintele Federatiei Militarilor din Romania si al Forumului

Gl.bg.(rtr) Nicolae GROPAN