luni, 25 martie 2019

INFORMARE
                In conformitate cu prevederile Protocolului de colaborare in cadrul FORUMULUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR, asumat si semnat de presedintii a 46 de structuri asociative, in 5 iunie 2018, fiecare din aceste structuri POATE ORGANIZA SI DESFASURA diferite actiuni (de protest,sociale,culturale,etc.) IN NUME PROPRIU.

        Am fost informati, PRIN FACEBOOK, ca LADPM organizeaza in data de 27 martie a.c., incepand cu ora 9.30, actiune de protest in fata Ministerului Apararii Nationale, pe trotuarul de langa gardul Parlamentului, o actiune LA CARE INVITA SA PARTICIPE TOTI PENSIONARII MILITARI, INDIFERENT DE STRUCTURA ASOCIATIVA DIN CARE PROVIN.

              ROMIL, se declara de acord cu actiunile generatoare de rezultate pozitive pentru viitorul tuturor pensionarilor din Romania si in acest sens ureaza succes structurii asociative organizatoare a actiunii din 27 martie 2019.

              Avand in vedere faptul ca LADPM, structura asociativa care asigura presedintia FORUMULUI, NU A CONVOCAT ACEASTA STRUCTURA CONSULTATIVA, PENTRU INFORMARE, ORGANIZARE SI DESFASURARE A ACESTEI ACTIUNI, IMPREUNA CU CELELALTE STRUCTURI ASOCIATIVE, CONSIDERAM ACTIUNEA CA INITIATIVA PROPRIE SI RECOMANDAM MEMBRILOR ROMIL PARTICIPAREA, FUNCTIE DE OPTIUNILE PROPRII.

        Speram ca in perioada imediat urmatoare, presedintia FORUMULUI, (asigurata de LADPM) sa convoace aceasta structura, pentru a solutiona situatia creata prin anuntul facut de dl. gl. Gropan, presedintele in exercitiu al FORUMULUI, de RETRAGERE prin demisie din aceasta functie.

Presedinte Asociatiei ROMIL 
    Col.rtr. Marian TUDOR